www.sandrabygden.blogg.se

Julafton/juldagen

Vardag Permalink0
Hoppas ni hade en lyckad & trevlig julafton. Min julafton var väldigt bra, men den här riktiga "julaftonskänslan" ville inte riktigt infinna sig. Men det gick bra ändå. Vi firade hemma hos oss med familj, mormor, morbror och kusiner. Vi åt massa god mat,såg kalle anka & öppnade julklapparna. Väldigt traditionellt & bra. Jag är väldigt nöjd med mina julklappar och med dagen överhuvudtaget.  
Mormor stannade och sov över, så hon sov i Robins rum och Robin inne hos mig. Hon stannar även i natt så det blir mysigt. I måndags då jag och Robin städade flyttade vi också tv:n inne i mitt rum från att ha hängt på väggen till att stå på glasbordet vid sängen, vill ju kunna kolla tv och ligga i sängen samtidigt...
Idag har varit en rätt så lat dag för mig, då jag vaknade imorse kollade jag på tomten är far till alla barnen, tog en paus för frukost och gick sen och la mig för att kolla klart. Det är verkligen inte likt mig. Lägger mig aldrig i sängen igen efter att jag väl klivit upp. Men har varit rätt mysig och trött av mig hela dagen. Gick en promenad med de andra för att få luft sen har jag mest latat mig i soffan/sängen. Pappa köpte en surfplatta till hela familjen i julklapp, vilket gick hem! Har även börjat se OTH idag och testade se på plattan och det funkade as bra!! 
 
Till top